Societat 24/11/2014

Detenen tres sacerdots i un laic per presumptes abusos sexuals a menors a Granada

La subdelegació del govern espanyol a Granada ja va informar la setmana passada que hi havia 11 persones implicades

Agències
1 min
L'arquebisbe de Granada, Francisco Javier Martínez, es va prostrar aquest diumenge a la Catedral de Granada per demanar perdó pels "escàndols" que han afectat l'Església / Miguel Ángel Molina EFE

MadridAgents de la Policia Nacional han detingut aquest dilluns al matí tres sacerdots i un laic per la seva presumpta relació amb els casos de pederàstia denunciats a Granada, segons ha anunciat el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, davant els mitjans de comunicació. El laic és un mestre de religió molt proper als tres sacerdots, i totes les detencions s'han produït a la província de Granada.

La Subdelegació del govern espanyol a Granada ja va informar la setmana passada que hi havia 11 persones implicades i que es practicarien tres o quatre detencions.

L'arquebisbat de Granada va anunciar el 17 de novembre l'expulsió d'una dotzena de sacerdots i laics per la seva relació amb els fets denunciats per un jove de 24 anys. Divendres passat la Conferència Episcopal Espanyola va demanar perdó a "les possibles víctimes". El noi va denunciar els fets en una carta al papa Francesc, que aquest dilluns publica el diari 'El País', i també va formalitzar una denúncia davant la Fiscalia Superior d'Andalusia.

stats