Societat 28/12/2012

L'organitzador de la festa del Madrid Arena evita la presó pagant 200.000 euros de fiança

La policia va arrestar ahir el propietari de l'empresa encarregada de la macrofesta de Halloween en què van morir cinc noies

Efe
1 min
Miguel Ángel Flores, en una imatge del 20 de novembre / BALLESTEROS / EFE

MadridL'empresari Miguel Ángel Flores, propietari de l'empresa Diviertt, organitzadora de la festa del Madrid Arena on hi va haver l'allau humana en què van morir cinc noies, ha sortit aquest divendres a la tarda dels calabossos dels jutjats després de fer efectiva la fiança imposada de 200.000 euros. També se li ha retirat el passaport i s'ha de presentar al jutjat cada quinze dies.

Havien sortit a la llum unes imatges, publicades per 'El Mundo', en què es podia veure l'empresari dirigint un dispositiu per ocultar caixes amb les entrades que contenien l'aforament de la festa. Una mostra més que se suma a altres moltes evidències i informes policials que posen de manifest que l'aforament del recinte "estava àmpliament sobrepassat".

Aquest dimecres els advocats de les víctimes, al costat del jutge que instrueix el cas, Eduardo López Palop, el fiscal en cap de Madrid, Manuel Moix, i responsables del grup d'homicidis, van tornar al Madrid Arena per fer una nova inspecció ocular.

stats