SUCCESSOS

Un detingut per mossegar un vigilant del metro de Barcelona

El vigilant ha rebut mossegades a la cara i al braç

Una persona ha estat detinguda per un delicte de lesions després de mossegar un vigilant del metro de Barcelona, a l'estació d'Urquinaona, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

L'incident ha ocorregut aquest dissabte passades les sis del matí, quan un grup de persones s'han enfrontat amb un dels vigilants del metro.

En el transcurs de l'incident, un dels viatgers ha mossegat el vigilant a la cara i al braç, i ha hagut de ser traslladat a un centre sanitari per ser atès, mentre que l'agressor ha estat detingut per un delicte de lesions.

El Sindicat Professional de Seguretat (SPS) ha denunciat a Twitter l'incident i ha aprofitat per reclamar una nova llei de seguretat privada que faci obligatori a les empreses dotar de mesures d'autoprotecció als treballadors.

Precisament aquesta setmana, sota el lema "Prou agressions", vigilants de seguretat privada es van concentrar davant de la Delegació del govern espanyol a Barcelona per reclamar mesures de protecció adequada al seu lloc de treball, així com protecció jurídica.

Denuncien que treballen en "condicions de precarietat".