Publicitat
Publicitat

La francesa SARP Industries ofereix 23,6 milions per la planta de residus de Constantí

L'oferta serà elevada a l'òrgan de contractació i es preveu formalitzar el traspàs el proper 23 de desembre

El departament de Territori i Sostenibilitat ha informat aquest dimecres que l'empresa francesa  SARP Industries ha presentat l'oferta més elevada per adquirir la planta de residus de Constantí (Tarragonès): 23,6 milions d'euros. El preu de sortida s'havia fixat en 7,37 milions d'euros, i ara la mesa de contractació elevarà l'oferta a l'òrgan de contractació amb la previsió que la formalització del traspàs pugui fer-se el proper 23 de desembre.

SARP Industries s'ha imposat així als 13,2 milions oferts per Gestió de Residus Especials de Catalunya -l'empresa que fins ara gestionava el servei d'aquesta planta d'incineració de residus especials-, i els 10,5 milions de Sertego Servicios Medioambientales S.L.U. - Ecológica Ibérica y Mediterránea S.A.

El procés de privatització de la planta s'havia iniciat el 2012, i la Generalitat va demanar en un primer moment 42,27 milions per ella. En aquest temps, però, ha hagut de fer front al pagament de més d'11 milions d'euros en concepte de compensació industrial i de despeses de gestió per l'operador que seguia gestionant-la.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de