Publicitat
Publicitat

L'home més petit del món

És un filipí de 18 anys que mesura 59,7 centímetres

Junrey Balawig acaba de complir els 18 anys i amb els seus 59,7 centímetres d'alçada ha estat proclamat l'home més petit del món. D'aquesta manera ha sortit al Llibre  Guinness dels Rècords i ha celebrat el títol i el seu aniversari amb familiars i veïns al centre mèdic de Sindangan , una localitat de la província de Zamboanga del Nord situada uns 865 quilòmetres al sud de Manila .

Es tracta del major dels quatre fills d'un humil manyà . El jove filipí amb prou feines pot caminar i no pot mantenir -se dret durant gaire estona a causa de complicacions pel seu escàs desenvolupament . " Estem molt orgullosos d'ell" , ha dit la seva mare Concepció , amb el seu marit Reynaldo Balawig .

El seu fill , que també ho ha celebrat amb un pastís i amb regals en forma de diners , ha aplaudit somrient mentre el sostenia l'editor del Llibre dels Rècord Mundials Guinness , Craig Glenday . Vestit amb una samarreta blanca del Rècord Guinness i uns diminuts pantalons també blancs , Junley Balawig s'ha fotografiat amb el seu títol emmarcat , que alçat li arribava a la barbeta .

L' anterior rècord mundial corresponia al nepalès Khagendra Megaro , de 67 centímetres d'alçada .

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de