L' home enfilat a la grua de la Sagrada Família protestava per l'embargament del seu compte

L'individu ha estat quatre hores en una grua com a protesta per un deute de 900 euros que li reclama l'Ajuntament de Barcelona i que ha comportat l'embargament del seu compte corrent

Un home s'ha enfilat aquest dimecres a una de les grues de les obres de la Sagrada Família i hi ha estat més de quatre hores com a acte de protesta per un deute de 900 euros que té amb l'Ajuntament de la capital catalana i que ha suposat un embargament del seu compte corrent.

L'home, Pedro P., de 49 anys i obrer de la construcció, deu aquests diners des de l'any 2010, quan, segons ha explicat el consistori a l' agència Efe, li van immobilitzar el vehicle per circular sense permís. Segons fonts de CatalunyaCaixa, com que no va abonar l'import a l'Ajuntament aquest va embargar-li el seu compte.

L'home s'ha enfilat a la grua als voltants de les dotze del migdia i poc després dotacions de Bombers de Barcelona, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al temple per convèncer-lo que baixés. Un oficial dels Mossos i el cap de Pedro P. han arribat fins a l'altura de l'home, que era l'equivalent a un setè pis, per parlar amb ell i després d'hores de conversa i telefonades han aconseguit que desistís del seu afany i baixés de la grua.

La grua a la qual s'ha enfilat pertany a les obres de la nova sagristia, per la qual cosa l'incident no ha afectat les visites al temple ni les tasques de construcció del temple, que s'han desenvolupat amb normalitat.