Societat 20/04/2015

Les classes a l'institut Joan Fuster es reprendran dimecres

S'ha suspès l'activitat després que un menor de 13 anys hagi matat amb una ballesta un professor

Ara
1 min
La directora de l'Institut Joan Fuster, Dolors Parramon, atén els mitjans després que un alumne hagi matat un professor / CRISTINA CALDERER

BarcelonaLes classes a l'institut Joan Fuster de Barcelona es reprendran dimecres ''amb la màxima normalitat possible'', després que avui s'hagi suspès tota l'activitat arran de l'assassinat d'un professor a mans d'un alumne. Ho ha explicat la directora del centre, Maria Dolors Perramon, que ha llegit un comunicat davant la premsa acompanyada de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. El dimecres es farà una cerimònia per la víctima.

La directora també ha informat que els quatre ferits lleus en el succés estan fora de perill. A partir de les quatre de tarda d'avui dilluns es posarà en marxa un dispositiu especial de suport per a professors, pares i alumnes del centre que ho necessitin.

Els fets han passat quan un menor de 13 anys, alumne del centre, ha mort un professor i ha ferit quatre persones més -dos mestres i dos alumnes- després d'acudir aquest matí a l'institut armat amb una ballesta i un ganivet.

stats