Societat 28/08/2017

Troben al fons del pantà de Susqueda el cotxe de la parella desapareguda

Mossos i Bombers mantenen el dispositiu de recerca per trobar els dos joves, de 21 i 23 anys

Ara
2 min
Una embarcació rastrejant el pantà de Susqueda

BarcelonaEls Bombers han localitzat aquesta tarda dins el pantà de Susqueda el cotxe de la parella desapareguda fa uns dies. Segons una primera inspecció ocular, el vehicle està buit i no hi ha rastre aparent dels dos joves, segons fonts dels Mossos d'Esquadra, que des d'aquest diumenge havien desplegat un ampli dispositiu de recerca a la zona. Tot i així, no s'ha pogut fer un examen exhaustiu del vehicle perquè s'ha localitzat quan quedava poca llum i encara no s'ha pogut treure a la superfície, una operació que es farà aquest dimarts.

De moment, els efectius subaquàtics dels Bombers han pogut comprovar que la matrícula coincidia amb la de l'Opel Zafira blau on viatjaven els dos joves, una parella de 21 i 23 anys, la darrera vegada que se'n van tenir notícies. Hores abans de trobar-se el cotxe, al matí, s'havia localitzat el caiac que duia la parella a la baca del vehicle, cosa que feia pensar en un accident. Tanmateix, la caiguda accidental del cotxe al pantà en aquella zona és difícil, segons fonts policials, de manera que es complica la investigació del cas i la policia ha de començar a comprovar què passava a la vida dels joves darrerament.

Els equips de rescat han intensificat la recerca per terra, aigua i aire aquest dilluns. El cap de guàrdia de la regió d'emergències de Girona, Toni Valdepeñas, ha recordat que entre els plans de la parella hi havia una excursió al pantà de Susqueda en caiac.

La família ha demanat la col·laboració de la ciutadania a través de les xarxes socials per poder trobar els joves com més aviat millor. A banda de Susqueda, també es creia que la parella podia anar a Tamariu o al Montseny. De moment s'ha trobat el cotxe al pantà.

stats