Investiguen quatre joves per l'agressió sexual a una noia al Vendrell

Els fets haurien passat durant la matinada del 22 d'agost en un domicili particular

Els Mossos d'Esquadra investiguen quatre nois, entre ells un menor, per presumptament haver agredit sexualment una jove en un domicili del Vendrell. Segons ha confirmat el cos policial al diari ARA, els fets haurien passat la matinada del 22 d'agost després que els joves coneguessin un grup de noies i decidissin traslladar-se a un pis particular, on més tard s'hauria produït l'agressió sexual.

La víctima, que l'endemà no recordava res, ha explicat que es va llevar adolorida i amb símptomes que indicarien una possible agressió sexual. Segons explica el diari 'Més', els nois haurien consumit cocaïna durant la nit i, en un moment determinat, s'hauria produït l'agressió sexual. Després d'anar a l'hospital, la noia va interposar una denúncia i el cos policial va procedir a arrestar els quatre sospitosos. Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per esclarir els fets; per saber, entre d'altres, si tots els joves estarien implicats en la presumpta agressió sexual.

La detenció dels majors d'edat, que tenen 18, 22 i 23 anys i són veïns de la localitat tarragonina, es va produir el dilluns 9 de setembre. Els joves van dormir als calabossos dues nits, fins dimecres, quan van passar a disposició judicial per explicar la seva versió dels fets. Dimarts també es va detenir el menor, la presumpta implicació del qual està sent investigada per la Fiscalia de Menors.

Sobre els tres detinguts majors d'edat, el jutge ha acordat per a dos dels joves llibertat provisional i estar a disposició del jutjat sempre que siguin cridats. Per al tercer, s'ha decretat llibertat provisional amb les mesures cautelars de compareixences cada 15 dies al jutjat, retirada de passaport i prohibició de sortir del territori, i de comunicar-se i aproximar-se a menys de 300 metres de la víctima.