SALUT
Societat 04/06/2011

Jaume Raventós serà el nou director de l'ICS

L'actual gerent del Parc de Salut Mar serà nomenat dijous en el consell d'administració de l'Institut Català de la Salut

Redacció
1 min

BarcelonaJaume Raventós, actual gerent del Parc de Salut Mar, serà el nou director de l'Institut Català de la Salut (ICS). El nomenament s'aprovarà dijous que ve en el consell d'administració de l'ICS. Raventós substituirà Enric Argelagués, que aquest dijous va presentar la seva dimissió "per motius personals". Argelagués, prestigiós hematòleg que havia estat gerent de l'Hospital Germans Trias, tancarà una etapa condicionada pel context de crisi.

El nou director de l'ICS es trobarà amb un pressupost retallat. Raventós haurà de gestionar els recursos en un període d'austeritat. Salut està treballant en un nou mapa sanitari que passa per reordenar els serveis per evitar duplicitats i reforçar l'atenció primària per reduir els ingressos hospitalaris. Per exemple, s'unificaran els serveis de radioteràpia de l'Hospital del Mar i de Sant Pau, i els del Clínic i l'Hospital Plató. Són alguns exemples de les mesures de contenció de la despesa.

stats