Societat 19/01/2015

Jordi Hereu sobre 'Ciutat morta': "Si hi ha noves dades rellevants considero oportú que es reobri el cas"

L'exalcalde de Barcelona i exregidor de Seguretat i Mobilitat en el moment dels fets es defensa en un comunicat i assegura que va actuar amb "total correcció"

Ara
1 min
Jordi Hereu / ACN

BarcelonaJordi Hereu, exalcalde de Barcelona i exregidor de Seguretat i Mobilitat, també es mostra partidari de reobrir el cas 4-F, el cas que denuncia el documental 'Ciutat morta', "si hi ha noves dades rellevants".

Hereu, que explica en un comunicat de premsa que es troba fora de Catalunya per motius professionals, defensa la seva actuació aquells dies:

"Tinc la plena convicció d’haver actuat amb total correcció com a regidor de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona en relació als lamentables fets ocorreguts el 4 de febrer de 2006".

"En l’exercici del meu càrrec, els següents dies i mesos vaig dedicar la meva atenció a l’agent agredit en els enfrontaments, en aquell moment amb la vida en perill, i la seva família".

"Des del primer moment es van posar els fets en coneixement de la justícia, a qui corresponia la instrucció, la valoració i el pronunciament sobre el cas".

"Si hi ha noves dades rellevants, considero oportú que es reobri el cas des del ple respecte i confiança en les institucions".

stats