Societat 13/12/2017

Envien a presó tres jugadors de futbol de l'Arandina per una agressió sexual a una menor

La mare de la noia els ha denunciat per uns fets que van tenir lloc fa 10 dies al pis que els futbolistes comparteixen

Efe
1 min
Un furgó policial ha traslladat els tres jugadors al jutjat d'instrucció d'Aranda de Duero

BurgosEl jutjat d'instrucció número 1 d'Aranda de Duero, a la província de Burgos, ha enviat a la presó els tres jugadors de l'Arandina Club de Futbol acusats d'un delicte d'agressió sexual a una menor de 15 anys. Després d'interrogar els futbolistes, que tenen 24, 22 i 19 anys, el tribunal ha decretat presó provisional per a ells, comunicada i sense fiança. La mare de la noia va denunciar aquests jugadors de l'equip de Tercera Divisió de l'Arandina, als quals va acusar d'haver abusat de la menor fa 10 dies.

Segons la denúncia, la menor va anar al pis que comparteixen els jugadors a Aranda de Duero i no va voler mantenir relacions sexuals amb ells, com li havien proposat. Davant d'aquesta negativa, la van agredir sexualment. Agents de la policia van escorcollar el pis aquest dimarts durant cinc hores, acompanyats dels detinguts, per intentar trobar proves relacionades amb el cas.

Els fets haurien pogut ser gravats i difosos per algun dels jugadors, ha informat Efe. Tot i això, encara que les relacions fossin consentides, el Codi Penal ho considera abús sexual: l'article 183 concreta que "els actes de caràcter sexual amb un menor de 16 anys seran castigats amb penes de dos a sis anys de presó". La pena augmenta si s'ha emprat violència o intimidació.

stats