BARCELONA
Societat 20/09/2013

L'Ajuntament de Barcelona adjudica les obres de la plaça de les Glòries

L'enderroc de l'anell viari començarà aquesta tardor

Efe
1 min

BarcelonaEl consell d'administració de l'empresa municipal BIMSA ha adjudicat avui obres de gran impacte social i econòmic per valor de més de 77 milions d'euros de licitació, entre elles l'enderroc de l'anell viari de la plaça de les Glòries, que començarà aquesta tardor.

El tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives, ha destacat avui que "poques administracions tenen la capacitat inversora que té Barcelona, gràcies al rigor i la solvència financera de l'Ajuntament".

L'anell viari de la plaça de les Glòries és un dels compromisos de l'Ajuntament amb les associacions de veïns de l'àmbit de la plaça. Els treballs d'enderroc, al qual han concorregut 15 empreses, tenen un pressupost estimat de contracte de 25,6 milions d'euros i han estat adjudicats a una unió temporal d'empreses formada per ACSA, Obras i Infraestructures, SAU, Dragados SA i Vopi4 SA.

El consell d'administració de BIMSA també ha adjudicat les obres del Pla de Manteniment de l'Espai Públic 2013-2015 i la reurbanització del carrer Antoni Capmany Santos, en el marc de la cobertura de les vies del tren a Sants, obres que també està previst que comencin aquesta tardor.

stats