Societat 07/12/2013

Llargues cues a la C-17 que afecten l'accés al Mercat Medieval de Vic i la fira de l'Avet d'Espinelves

Hi ha fins a 19 quilòmetres de circulació lenta i aturades, entre Parets del Vallès i la Garriga, per culpa de tres accidents lleus i l'elevat nombre de vehicles

Acn
1 min

BarcelonaTres accidents lleus i l'elevada mobilitat cap al Mercat Medieval de Vic i la fira de l'Avet d'Espinelves estan complicant aquest dissabte al matí la circulació a la C-17 en sentit nord.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), hi ha fins a 19 quilòmetres de circulació lenta i aturades entre Parets del Vallès i la Garriga. Els tres sinistres s'han produït al llarg del matí a Tagamanent, Granollers i Malla, tots direcció la capital d'Osona.

En el primer sinistre, s'hi ha vist implicat un vehicle, s'ha produït al quilòmetre 39 i ha deixat un ferit lleu. D'altra banda, l'accident de Granollers ha succeït al quilòmetre 19 i hi ha hagut quatre vehicles implicats, sense constància de ferits.Finalment, el sinistre de Malla s'ha produït al quilòmetre 57, restringeix un carril en sentit nord, i provoca tres quilòmetres de retencions.

stats