terratrèmol a Llorca
Societat 31/05/2011

Arrencar un somriure als nens de Llorca

Pallassos Sense Fronteres ha fet una gira de 8 actuacions als campaments de refugiats de la ciutat murciana. L'acció es repetirà el cap de setmana que ve. Llorca va patir un terratrèmol de 5,2 graus a l'escala de Richter el passat 11 de març

Redacció
1 min
Un moment de l'actuació, el passat cap de setmana. Font: Alonso Contreras/Payasos Sin Fronteras

BarcelonaPallassos Sense Fronteres ha creat una nova acció amb l'única missió d'arrencar un somriure als nens de Llorca.

Durant aquest cap de setmana passat, els artistes Angie Amaya, Ginés Cervantes, Javier Vela i Cristina Domínguez han participat en la primera de les dues gires d'espectacles que es realitzaran a la ciutat murciana.

Els voluntaris han fet un total de 8 actuacions al campament habilitat per a les famílies que s'han quedat sense habitatge, però també en escoles i parcs públics. Està previst que la gira es reprengui el pròxim cap de setmana, amb més actuacions i més voluntaris.

El passat 11 de març Llorca va ser víctima d'un terratrèmol de 5,2 graus a l'escala de Richter. El sisme va deixar un balanç final de 9 morts, 293 ferits i milers de persones sense casa.

stats