Societat 27/01/2013

Romà Codina, alcalde de Lloret de Mar: "Posaria la mà al foc per Xavier Crespo"

El batlle assegura que les últimes notícies que relacionen l'anterior alcalde amb la màfia russa estan fent "molt mal a tots"

Acn
1 min
L'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, fent declaracions als periodistes després que la Guàrdia Civil hagi entrat a l'Ajuntament per demanar informació en el marc d'una operació contra la màfia russa / ACN

Lloret de MarL'actual alcalde de Lloret de Mar (Selva), Romà Codina, no ha dubtat ni un moment en assegurar que confia plenament en la gestió que va realitzar l'anterior batlle de la població, Xavier Crespo. Segons Codina, les últimes notícies que relacionen Crespo amb la màfia russa són informacions "molt dures i fortes" que estan fent "mal" al diputat, la seva família i, directament, al nom de Lloret de Mar. "No crec que sigui cert i espero que s'aclareixi el més aviat millor. Posaria la mà al foc per Xavier Crespo", ha afegit el batlle selvatà. Codina ha ressaltat que, des del consistori, estan "tranquils però amb incertesa" perquè no disposen de cap informació respecte a l'operació Clotilde.

Aquest diumenge, diversos mitjans de comunicació han publicat informacions on asseguren que l'anterior batlle i el seu entorn familiar haurien cobrat milers d'euros procedents de la màfia russa a canvi de brindar-li un tracte privilegiat des del consistori. El mateix Crespo ha negat rotundament aquestes informacions durant una entrevist a RAC1.

"Fa molt de temps que conec en Xavier Crespo, som amics i crec que va fer totes les coses tal com ho havia de fer. Espero que això s'aclareixi ben aviat perquè li està fent molt mal a ell, a la seva família i al nom de Lloret de Mar", ha assenyalat Codina.

stats