S'entrega l'autor de l'homicidi a la Mina

Va clavar una ganivetada mortal a un altre home al mig del carrer dimarts

ARA
1 min
Un operari de la neteja traient les restes de sang del lloc on ha passat l'agressió mortal a la Mina.

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor de l'homicidi amb arma blanca d'aquest dimarts al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs. L'home s'ha lliurat a una comissaria hores després dels fets, que van passar al mig del carrer. La víctima va rebre una ganivetada que li va causar la mort. L’agressió es va produir durant una discussió poc abans de les 15.00 h al carrer Ponent de la Mina. Segons testimonis recollits per l’ACN, l’autor de la ganivetada i la víctima primer es van enfrontar verbalment i després es van barallar físicament, moment en què es va cometre l’homicidi.

L’agressor va fugir del lloc dels fets i va estar unes hores il·localitzable, fins que va entregar-se als Mossos. Les dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que es van desplaçar al carrer Ponent van intentar reanimar sense èxit l’home ferit. Segons els testimonis, les drogues haurien motivat la discussió entre l’agressor i la víctima.

Fa només una setmana, el 20 de juliol, hi va haver una altra baralla al mig del carrer a Sant Adrià amb una arma blanca. En aquell cas la víctima no va perdre la vida.

stats