Successos

Assassinen a trets un jove de 24 anys a Salou

Els Mossos han detingut un dels tres implicats, que no és, però, l'autor material de l'assassinat

2 min
Un dels trets va impactar contra una cadira de la terrassa

SalouEls Mossos d'Esquadra busquen dos homes involucrats en un tiroteig que, ahir poc abans de les onze de la nit, va acabar amb la mort d'un ciutadà francès de 24 anys al carrer Saragossa de Salou (Tarragonès), un espai de vianants ple de terrasses, just davant del restaurant El Abuelo. La víctima va rebre tres trets. Enmig de l'estupor de la gent, el jove va caure desplomat i tres homes van sortir corrents. Dos cambrers d'un establiment molt pròxim van aconseguir interceptar un tercer implicat a la cantonada amb el carrer Barbastre, on el van retenir sense saber que anava armat amb una arma curta i una navalla.

El van immobilitzar de bocaterrosa fins que va arribar la Policia Local i els agents el van detenir, enmig dels insults de l'individu, tal com es pot veure en un vídeo enregistrat per testimonis que corre per les xarxes socials. La divisió de recerca criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec del cas, que, segons fonts pròximes, amb tota probabilitat té un rerefons de tràfic de drogues.

El detingut ha passat la nit a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i està pendent de passar a disposició judicial. Tot i que anava armat, es descarta que fos l'autor del crim.

El pistoler que busquen els Mossos d'Esquadra és un home baix (al voltant d'1,60 m) i de complexió prima, que en el moment dels fets, segons les imatges de càmeres de seguretat del barri, vestia una jaqueta de xandall de color gris, pantalons negres curts i duia una ronyonera.

L'Ajuntament de Salou, en un comunicat, ha lamentat els fets i els ha qualificat d'"aïllats". També ha precisat que la víctima no era veí de la localitat i ha recordat que el cas està sota secret d'actuacions. Tret d'una forta expectació mediàtica, el carrer Saragossa presentava aquest matí l'aspecte tranquil d'un dia de sol a les portes de la temporada turística. 

stats