Societat 06/08/2015

Miquel Calçada, multat per portar el CAT a la matrícula

Calçada ha estat multat per uns agents de la Guàrdia Urbana. Ha demanat a Pisarello si el cos té ordres de multar els que duen l'adhesiu

Ara
1 min
Un fragment de la multa, que el propi Calçada ha penjat al seu compte de Twitter

BarcelonaCent euros si paga abans del dia 25. I 200 si no ho fa. És el que ha costat a Miquel Calçada dur un adhesiu amb el CAT a la matrícula del cotxe. Calçada va ser multat dimecres per uns agents de la Guàrdia Urbana al carrer Balmes de Barcelona.

Després de ser multat, Calçada va fer servir Twitter per preguntar a Gerardo Pisarello –alcalde accidental de la capital en absència d'Ada Colau– i Alfred Bosch –cap del grup municipal d'ERC– si la Guàrdia Urbana té ordres de multar els conductors que porten l'adhesiu del CAT a la matrícula. Pisarello no ha respost, però Bosch ha assegurat que no li consta que la Policia Municipal hagi de multar els que duen l'adhesiu i ha dit que demanarà explicacions sobre això.

Fonts de l'Ajuntament de Barcelona han puntualitzat a l'ARA que Calçada no ha estat multat per portar un adhesiu del CAT, sinó per fer-ho "sobre la part E reglamentària", tal com consta en la denúncia.

stats