Mobilitat
Societat Mobilitat 08/09/2023

La circulació de trens a Granollers, interrompuda per una persona que amenaçava amb llançar-se a les vies

La intervenció dels Mossos ha forçat l'aturada de combois de la R2 Nord, la R11 i la R8 des de l'inici del servei i fins poc després de les vuit del matí

ARA
1 min
Usuaris de la R2 de Rodalies esperant que es solucioni una averia en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa circulació de trens de Rodalies s'ha interromput durant hores a l'estació de Granollers Centre per la presència d'una persona en un pas elevat que amenaçava amb llançar-se a les vies, segons han confirmat a l'ARA fonts de Renfe. La situació ha quedat resolta poc després de les 8 h, quan s'ha reprès la circulació de tots els combois després de la intervenció dels Mossos, que ha arrencat de matinada.

La policia catalana ha forçat l'aturada dels trens de la R2 Nord en direcció a Barcelona entre les cinc, quan arrencava el servei, i aproximadament les set, mentre que la R2 Nord i la R11 entre Granollers i Sant Celoni i la R8 entre Granollers i Cerdanyola Universitat han estat aturades fins poc després de les vuit del matí. Durant aquesta estona, Renfe ha donat servei alternatiu per carretera en els diferents trams afectats. Fonts de la companyia apunten que, un cop restablert el servei, la recuperació de la freqüència de pas dels trens serà progressiva.

stats