Societat 02/12/2018

Mor un jove de 19 anys en un xoc contra un camió avariat a l'Eix Transversal

Un altre noi de 19 anys mor en un accident de moto a Sabadell

Ara
2 min
Imatge del cotxe que ha envestit el camió avariat aquesta matinada a la C-25, a l'Eix Transversal

BarcelonaUn jove de 19 anys ha mort aquesta matinada després de xocar amb el cotxe que conduïa contra un camió que estava avariat a la C-25, a l'Eix Transversal. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 2.18 h que hi havia hagut aquest accident al quilòmetre 171 de la carretera, a l'altura de Sant Bartomeu del Grau (Osona). El camió ocupava el carril dret i havia senyalitzat que estava avariat quan, per causes que s'estan investigant, el cotxe que conduïa el jove l'ha envestit. El noi, veí de Santa Maria d'Oló, anava sol dins el vehicle i ha perdut la vida. Pel que fa al conductor del camió, ha quedat ferit i ha sigut traslladat a l'Hospital de Vic.

El camió ocupava el carril dret i havia senyalitzat que estava avariat

Sis patrulles dels Mossos, dues dotacions dels bombers i tres ambulàncies del SEM s'han desplaçat fins al punt on s'ha produït el sinistre. Amb aquesta nova víctima ja són 176 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a les carreteres catalanes, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Les víctimes mortals en accidents de trànsit han augmentat un 20% entre el gener i el novembre d'aquest any respecte al mateix període de l'any passat.

Un altre jove de 19 anys mor a Sabadell

En paral·lel, un altre noi de 19 anys ha mort aquesta matinada en un accident de moto a Sabadell. Segons ha explicat l'ACN, l'avís s'ha rebut a les 3.13 h i el sinistre s'ha produït al carrer Bernat Metge. Efectius de la Policia Municipal i del SEM s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Els serveis d'emergències han atès el conductor de la motocicleta, que havia caigut a la via i ha acabat perdent la vida.

stats