Un mort després de la col·lisió de dos avions d'acrobàcies a Suïssa

L'altre pilot ha activat el sistema de seguretat i ha sortit disparat de la cabina amb paracaigudes

Dos avions d'acrobàcies han col·lisionat aquest migdia durant un tradicional esdeveniment aeri a la localitat suïssa de Dittingen, prop de Basilea.

Un dels aparells ha caigut sobre una granja, sense provocar víctimes, segons les primeres informacions. Les autoritats encara no han identificat l'única víctima, ni se sap l'estat dels pilots.

Diferents testimonis han explicat al diari suís '20Minuts' que han vist que un dels pilots ha activat el sistema de seguretat, ha sortit disparat de la cabina amb una paracaigudes i ha aterrat sa i estalvi.

Un total de tres pilots estan implicats en l'accident. Són alemanys que participaven en el certamen en representació de la formació Grasshoppers.

L'esdeveniment aeri se celebra cada any a Dittingen i atreu centenars d'afeccionats de l'aviació de Suïssa i de l'estranger des de fa sis dècades.

L'accident succeeix un dia després que set persones morissin en estavellar-se un antic avió de combat contra diversos cotxes,  a l'exhibició aèria de Shoreham, al Regne Unit, i el mateix dia que un ultralleuger ha caigut a Sevilla.

Més continguts de