Societat 24/07/2018

Els Mossos alerten contra l'última moda viral: sortir d'un cotxe en marxa per ballar-hi al costat

El repte #InMyFeelingsChallenge s'escampa per la xarxa amb més de 750.000 publicacions només a Instagram

Ara
2 min
Captura de pantalla d'lguns dels vídeos publicats a Instagram arran del repte #InMyFeelingsChallenge

BarcelonaL'última moda viral a les xarxes socials, el repte #InMyFeelingsChallenge, que aplega sota aquest 'hashtag' o #InMyFeelings més de 750.000 publicacions només a Instagram, s'escampa per internet com una taca d'oli.

Però els Mossos d'Esquadra han alertat avui que és perillosa, i que seguir-la pot implicar diversos delictes.

Tot surt d'una cançó del raper canadenc Drake, 'In my feelings'. L'humorista dels Estats Units Shiggy va publicar a Instagram a finals del mes passat un vídeo en què ballava aquesta cançó al mig del carrer, i centenars de milers de persones de tot el món l'han imitat i han fet que la coreografia es converteixi en viral.

El problema és que el ball s'ha convertit en un repte que s'escampa per les xarxes amb el 'hashtag' #InMyFeelingsChallenge per veure qui ho du més lluny, i molts, incloent-hi alguns famosos, l'han acomplert ballant al costat d'un cotxe en marxa amb la porta oberta, amb la coreografia enregistrada des del seient del pilot.

D'altres han anat més enllà i han publicat vídeos en què passen de conduir el cotxe a baixar-ne, deixant-lo en marxa, per ballar-hi al costat. En alguns casos, amb resultats tan desastrosos i perillosos com el d'aquesta noia.

En altres casos no es veu que ningú hagi pres mal, però la cosa té molt mala pinta per al vehicle, que s'escapa del control del que fa les ballarugues, com en el cas d'aquesta altra noia.

Per tot això els Mossos d'Esquadra han fet un tuit en el qual alerten que en acomplir aquest repte es pot vulnerar la normativa per: gravar amb el mòbil mentre es condueix, conduir sense estar atent, treure's el cinturó amb el cotxe en marxa i posar en perill altres vehicles i vianants.

stats