Societat 25/03/2014

Absolts els tres reis d'Orient de Sort acusats de llençar caramels a un mosso

El jutge considera que no hi ha prou proves que els incriminin

Acn
1 min
Els tres Reis Mags de Sort el dia de la cavalcada / ACN

TrempEl jutge ha absolt per manca de proves els tres reis d'Orient de Sort acusats d'insultar i llençar caramels de forma discriminatòria a un caporal dels Mossos d'Esquadra. Durant el transcurs de la vista, el passat dia 20 de març al Jutjat de Tremp, el caporal dels mossos va entrar en contradiccions manifestes i no va poder aportar proves que acusessin Melcior, Gaspar i Baltasar.

L'agent tampoc va poder identificar els tres reis, que van negar els fets i només van reconèixer haver pronunciat ''som de sucre''. L'advocat dels reis, Josep Altero, ha dit que estan contents amb la sentència, que deixa clar que és absolutòria per manca de proves. Tanmateix, no descarta que els fets haguessin ocorregut.

L'agent va assegurar el dia del judici que els tres reis el van insultar de manera reiterada amb frases com ''la policia assassina i tortura'' i va afegir que li van llençar caramels de forma poc amistosa a la sortida de la localitat, on no hi havia públic i els agents regulaven el trànsit.

El dia del judici, el caporal dels Mossos no va poder precisar qui li va llençar els caramels justificant que estava d'esquena en aquell moment. Tampoc va poder culpar cap dels tres reis pels insults, ja que no ho va veure i només els va sentir.

stats