Societat 13/04/2012

"Bona nit, no vull pagar!": Un conductor fart dels peatges desafia el cobrador i en fa un vídeo

La protesta a YouTube ja té més de 60.000 visites. Aparentment l'encarregat aixeca la tanca i només li demana el DNI

Ara
1 min

BarcelonaEl malestar de molts catalans pel greuge d'haver de pagar més peatges que a la resta de l'Estat ha portat un conductor a fer una curiosa protesta. Amb una càmera de vídeo enregistrant des del seient del copilot i amb 'Els segadors' de fons, el conductor es va aturar de nit en un peatge de l'AP-7 i va dir al cobrador que es negava a pagar.

Aparentment, segons el text subtitulat del vídeo, el cobrador de l'empresa concessionària de l'autopista accepta resignat la queixa de l'usuari, li demana el DNI i aixeca la barrera. 'Bona nit, no vull pagar!' s'ha convertit en una campanya antipeatges, amb més de 60.000 visites a YouTube.

Un conductor protesta contra els peatges a Catalunya i ho fa a través d'un vídeo que ha penjat a la xarxa social YouTube. Després de circular per l'AP-7, segons el seu vídeo, i en arribar al peatge, el conductor explica que no vol pagar perquè considera que les autopistes són un greuge per a Catalunya en comparació amb Madrid. En acabar aquest vídeo, d'un minut, el protagonista de les imatges assegura que si només ho fa ell "no passarà res" però que si ho fes tothom "no sabrien què fer".

stats