Societat 27/05/2014

Portabella defensa una candidatura única d'ERC per a les municipals a Barcelona

El líder independentista a la ciutat lamenta que ja s'hagin presentat candidatures com la d'Alfred Bosch per concórrer a les primàries

Ara
1 min
Jordi Portabella

BarcelonaDesprés que el portaveu d'ERC a Madrid, Alfred Bosch, hagi formalitzat la seva intenció -avançada per l'ARA- de presentar-se a les primàries del partit per encapçalar la llista a les pròximes eleccions municipals per Barcelona, l'actual líder a l'Ajuntament, Jordi Portabella, ha emès un comunicat en el que remarca que veu "precipitada" la presentació de candidatures "quan l'inici del procés de primàries, si és que es produeixen, encara no ha començat. Portabella és partidari d'una candidatura única dels independentistes per a les municipals.

Segons l'actual líder de la formació independentista a Barcelona, anuncis com el que ja ha fet Bosch resten un "temps valuós" perquè el partit es pugui mostrar fort i constituir una sola candidatura sense necessitat, doncs, d'enfrontar-se en un procés de primàries.

El líder independentista defensa que en un moment com l'actual, en què els resultats electorals els reforcen, "ningú no entendria" que es concentressin en "temes interns". Per tot plegat, Portabella, que encara no detalla si concorrerà a les primàries, defensa que és "l'hora de sumar".

Portabella havia convocat aquest dimarts a dos quarts de dotze del matí els periodistes fer referir-se a aquest tema, però a última hora ha suspès la convocatòria argumentant motius d'agenda i ha donat les explicacions a través d'un comunicat.

stats