Societat 25/11/2020

Fundesplai i l’ARA presenten els Premis Joves pel Demà

Els guardons volen reconèixer projectes impulsats per joves de 13 a 17 anys per fer un món millor

Ara
2 min
Els joves prenen consciència de la necessitat de preservar el planeta

BarcelonaFundesplai presenta, amb el suport del diari ARA, els Premis Joves pel Demà, que tenen per objectiu reconèixer les persones joves de 13 a 17 anys que vulguin contribuir amb els seus projectes a fer un món millor. Els guardons premiaran els 5 millors projectes presentats en format vídeo de fins a 3 minuts per grups d'entre 2 i 6 persones. Les candidatures s’han de presentar abans del 30 de gener del 2021 en aquest enllaç.

Els Premis Joves pel Demà conviden els i les joves a ser protagonistes d'accions transformadores i volen reconèixer les idees de moltes i molts d'ells per millorar les seves comunitats des d'una gran diversitat d'espais.

Els guardons estan especialment relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), les fites globals de les Nacions Unides que esdevenen un marc d'actuació mundial on les dimensions socials, ambientals i educatives s’entrellacen.

La posada en marxa d'aquests guardons s'emmarca en la missió de Fundesplai, que inclou l’educació dels nois i noies i la millora de la sostenibilitat i la promoció de la ciutadania activa, a través del desenvolupament de programes i accions per afavorir la participació i inclusió dels joves i la millora del planeta.

Qui hi pot participar?

Hi poden participar joves d'entre 13 i 17 anys, residents a Catalunya i organitzats en grups (de 2 a 6 persones).

Com s'hi pot participar?

Cal enviar abans del 30 de gener del 2021 un vídeo de fins a 3 minuts que presenti una iniciativa impulsada pel grup participant per contribuir a complir algun dels disset Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Quins premis hi ha?

Cadascun dels cinc grups finalistes guanyarà:

  • Una estada formativa de cap de setmana amb la participació de persones expertes en els àmbits de la sostenibilitat, l’acció social i la comunicació.
  • Una aportació de 300 euros perquè el grup pugui iniciar el seu propi projecte o campanya d’acció.
  • La difusió del projecte o campanya d’acció a les xarxes socials i a les eines de comunicació de Fundesplai i del diari ARA.

Més informació i lliurament de candidatures en aquest enllaç.

stats