Successos

Presó provisional per a la dona que va tallar el penis a l'amo del bar on treballava

La magistrada no avala la versió de l'acusada, que va declarar que ho va fer per evitar una agressió sexual

Ara
2 min
La persiana del bar

BarcelonaLa dona que dilluns va tallar el penis del seu a l'amo del bar on treballava, a de Sant Andreu de la Barca, ingressarà a la presó de manera provisional i sense fiança, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La dona va declarar que va actuar en defensa pròpia per repel·lir una agressió sexual de l'home, i que no era la primera vegada que intentava abusar d'ella. Després d'examinar la investigació del cas que han fet els Mossos, però, la magistrada no ha avalat aquesta versió. Segons ha pogut saber l'ACN, hi havia discrepàncies de consideració entre la versió de l'acusada i els indicis i les proves recollits. Tampoc quadren els testimonis, alguns dels quals han explicat que la dona i l'home es presentaven com a matrimoni.

Els fets van tenir lloc cap a les dues de la matinada de dimarts, quan l'home es va presentar a la comissaria de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca amb ferides de gravetat a la zona genital, per les quals va ser intervingut a l'Hospital de Bellvitge, on segueix ingressat. Després, la dona també es va presentar a la Policia Local per explicar que l'home volia agredir-la sexualment i que ella li havia tallat el penis per defensar-se. Els Mossos la van detenir per un delicte de lesions. L'home va ingressar a l'hospital, i la policia preveia detenir-lo perquè respongués davant les autoritats per un delicte d'agressió sexual.

La titular del jutjat d'instrucció número 3 de Martorell, en funcions de guàrdia, ha pres aquesta decisió després de prendre declaració a la detinguda, segons ha informat el TSJC en un comunicat. La jutge ha decretat la presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona per un delicte de lesions greus amb instrument perillós.

En paral·lel es continuen investigant els fets, de forma particular el ferit, per determinar la veracitat de les acusacions. De moment, el jutjat de guàrdia només ha resolt sobre la situació personal de la detinguda. La investigació va a càrrec del jutjat d'instrucció número 2 de Martorell.

stats