SOCIETAT
Societat 19/07/2012

Recoder afirma que la manera de negociar de la Comunitat de Madrid per Eurovegas és "poc seriosa"

El conseller de Territori i Sostenibilitat assegura que la Generalitat no prendrà cap decisió sense la complicitat del territori

Acn
1 min

BarcelonaEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha afirmat aquest dijous que la manera de negociar de la Comunitat de Madrid en el projecte d'Eurovegas és "poc seriosa". Recoder ha criticat les negociacions "radiades" de la presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, i ha afirmat que la Generalitat està actuant "en silenci i amb responsabilitat", perquè considera que és la manera més adequada d'afrontar una possible inversió com la que planteja l'empresa nord-americana Las Vegas Sands. El conseller també ha assegurat que, en cas que Catalunya sigui l'escollida per acollir Eurovegas, el Govern no tirarà endavant aquest projecte "sense la complicitat territorial". Segons el conseller fa mesos que l'executiu està reunint-se amb els ajuntaments de la zona del Baix Llobregat que podria acabar acollint Eurovegas. Recoder ha insistit que la complicitat d'aquests territoris serà un punt important en cas que l'empresa dirigida pel magnat Sheldon Adelson acabi decidint-se per Catalunya en lloc de Madrid.

La portaveu d'ERC, Anna Simó, ha sigut qui ha interpel·lat el conseller sobre Eurovegas. Simó, que ha lluït un adhesiu de rebuig al macrocomplex d'oci, ha reclamat a Recoder "transparència" i ha manifestar sentir-se molt "preocupada" per les respostes del conseller, perquè sembla que la Generalitat encara no conegui les característiques del projecte. "Prefereixo que em digui que ho sap però que no m'ho vol dir que no pas que no ho sap. Ara estic més amoïnada que fa mitja hora", ha lamentat.

stats