Societat 05/01/2013

Mor un nen de 6 anys a Màlaga atropellat per una carrossa de la Cavalcada de Reis

El menor s'havia ajupit per recollir caramels quan ha estat envestit pel vehicle

Efe
1 min
La carrossa que ha atropellat un nen a Màlaga / EFE

MàlagaUn nen de sis anys ha mort després de ser atropellat per una carrossa de la Cavalcada de Reis a Màlaga. Els fets han passat a l'altura de la plaça del General Torrijos. Segons diversos testimonis citats pel diari, quan el nen s'ha ajupit per agafar caramels ha estat atropellat per la carrossa.

La cavalcada s'ha interromput uns minuts, però l'organització ha decidit reprendre la marxa per seguretat. El recorregut, però, s'ha agilitzat i s'ha suspès l'ofrena dels Reis.

L'Ajuntament de Màlaga ha assegurat que la carrossa que ha atropellat el nen complia les mesures de seguretat necessàries. Segons el consistori, la carrossa estava vigilada per quinze persones, dotze de les quals, voluntaris acreditats, dues de protecció civil i un policia local.

Així ho ha assegurat l'Ajuntament al seu compte de Twitter, on també ha informat que l'alcalde, Francisco de la Torre (PP), ha pogut conversar amb el pare del nen mort i que aquest li ha expressat la voluntat que la Cavalcada de Reis continués, com ha acordat el municipi. El pare del menor és un metge forense que exerceix als jutjats malaguenys, han informat fonts judicials.

La Policia Local ha pres imatges i també ha interrogat diversos testimonis per aclarir els fets. La carrossa causant de l'atropellament ha quedat immobilitzada i serà traslladada a un dipòsit municipal per si cal fer-hi més proves.

stats