Societat 03/09/2017

Els Bombers desmunten el dispositiu de recerca al pantà de Susqueda

El cos es posa a disposició dels Mossos per trobar la parella desapareguda

Acn
1 min
Els voluntaris que participen en la recerca de la parella, ahir, amb els serveis d’emergència.

SusquedaDesprés d'acabar-se, sense èxit, el novè dia de recerca, el cos dels Bombers de la Generalitat ha decidit desmantellar, per falta d'indicis, el dispositiu muntat al pantà de Susqueda per trobar la parella del Maresme desapareguda des del 24 d'agost.

Segons han informat a l'ACN fonts dels Bombers, ara es posen a disposició dels Mossos d'Esquadra quan els ho requereixin per si els fan falta efectius. Els equips d'emergència han pentinat aquest diumenge un tram de set quilòmetres per terra i aigua, i un helicòpter ha sobrevolat la zona. L'objectiu era delimitar en trams d'un quilòmetre els set on se centra la recerca, just a la zona on un dels gossos va detectar rastre dels joves.

Fins a Susqueda s'hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi ha unitats del Grup de Reforç d'Actuacions Especials (GRAE), especialistes en submarinisme i muntanya. Els Mossos també hi tenen destinades diverses dotacions especialitzades. En aquesta recerca també hi han participat voluntaris i efectius de la Guàrdia Civil.

stats