Un senglar es cola a la rampa d'entrada de les urgències de la Mútua de Terrassa

L'animal estava agonitzant i va acabar morint després que els treballadors del centre sanitari li subministressin sedants

Un porc senglar es va colar aquest dilluns a la rampa d'entrada i sortida de les ambulàncies de l' Hospital Universitari de Mútua de Terrassa, segons ha informat aquest dimarts la policia municipal en un comunicat.

Cap a les 16.30 h la policia va rebre diverses trucades de persones que havien vist l'animal "ferit i que corria descontrolat" per la zona nord i el centre de la ciutat, fins que el personal mèdic de Mútua de Terrassa el va localitzar a l'entrada i sortida dels vehicles d'urgències.

Membres de la plantilla del centre sanitari van subministrar sedants a l'exemplar, que agonitzava i va acabar morint.

El senglar portava un dispositiu que acreditava que formava part de l'estudi de fertilitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que pretén controlar la població d'aquests animals rebaixant-los el desig sexual i que es va posar en marxa fa poques setmanes.

Un responsable d'aquest projecte es va encarregar de recollir l'exemplar mort. A més del cos policial també van seguir el cas els Agents Rurals de l'Àrea Regional.

Més continguts de