Societat 08/08/2019

Sisè homicidi a Barcelona en un mes i mig: un home mort en una baralla a cops d'ampolla

La policia busca l'autor del crim, que s'ha produït al districte de Ciutat Vella

Ara
1 min
Sisè homicidi a Barcelona en un mes i mig: un home mort en una baralla a cops d'ampolla

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra busquen un home que n'hauria matat un altre en una baralla a cops d'ampolla a la placeta del Comerç, molt a prop de l'Arc de Triomf de Barcelona. Es tracta del sisè homicidi que es produeix a la capital catalana des de principis de juliol.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els fets s'han produït cap a les quatre de la tarda d'aquest dijous, en una baralla en la qual només hi han estat implicats l'home mort i l'homicida, que ha fugit. La víctima –un home de 45 anys– ha resultat ferit crític i una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat a l'hospital, on ha mort al cap de poca estona.

Dos apunyalaments, dos tirotejos i una altra baralla

L'últim homicidi a Barcelona abans del d'aquest dijous es va produir el passat 28 de juliol, quan un home va morir durant una altra baralla al Port Olímpic. Tres dies abans una altra persona –que es va entregar a la policia dimarts passat– havia matat d'una ganivetada al pit un home a la plaça Folch i Torres, del barri del Raval, en una altra disputa.

Durant el juliol es van produir tres homicidis més a la ciutat: un home va morir a trets en una perruqueria de Sarrià la nit del 6 de juliol, un altre va ser apunyalat a l'Eixample el 10 de juliol a la nit, i l'últim va morir el 19 de juliol després de ser tirotejat al Poblenou.

stats