Internet
Societat 10/02/2011

Sony demana a YouTube que identifiqui els usuaris d'un vídeo on es pirateja la PS3

La multinacional exigeix les dades de l'usuari, la IP i fins i tot el llistat de comentaris del vídeo. Al·lega que posa en perill els seus sistemes de seguretat

Redacció
1 min

BarcelonaSony segueix la seva batalla legal contra els hackers. La multinacional nipona ha sol·licitat per via judicial a YouTube la identificació dels usuaris que apareixen en un vídeo piratejant una PlayStation 3. La companyia ha demanat que se li faciliti tota la informació sobre aquests usuaris de YouTube per tal d'identificar-los. Concretament, Sony demana les dades de l'usuari que ha publicat el vídeo en qüestió, la seva adreça IP i fins i tot el llistat de comentaris relacionats amb el vídeo.

La notícia arriba després que Sony hagi aconseguit una petita victòria en aconseguir que un jutge de San Francisco aturi les activitats d'un usuari anomentat GeoHot, que havia publicat un sistema de desbloqueig de la mateixa consola. El jove de 21 anys que hi havia darrere de GeoHot va haver d'entregar tot el material informàtic que tenia en relació amb Sony.

Ara, els advocats de la multinacional han presentat un requeriment judicial davant d'un jutjat de Califòrnia. El document, que ha estat publicat per la revista Wired, s'acull a les lleis federals d'Estats Units per sol·licitar a Google –que és el propietari del portal YouTube– la informació dels usuaris. La companyia assegura que els continguts del vídeo penjat a YouTube afecten els sistemes de seguretat.

stats