Successos

Investiguen com un homicidi la mort d'un home atropellat en un camí de Cambrils

Els Mossos busquen el conductor del vehicle que l'hauria envestit

1 min
Camí rural on ha tingut lloc l'atropellament.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen com un homicidi l'atropellament mortal d'un home en un camí rural entre Cambrils i Vinyols i els Arcs, al Baix Camp. Segons fonts consultades per l'ARA, la principal hipòtesi de la policia és que l'atropellament ha sigut intencionat i n'estan buscant el presumpte autor, que conduïa un turisme i ha aconseguit fugir. Els agents han rebut l'avís d'un atropellament amb una víctima cap a les 10.45 h.

Quan han arribat els serveis d'emergència, la víctima estava estesa a terra i encara estava viva. Tot i que li han fet maniobres de reanimació, no han pogut fer res per salvar-li la vida. No hi havia rastre del vehicle que l'hauria atropellat. L'atropellament ha tingut lloc en un camí de terra envoltat d'una zona de camps.

Veient l'escenari del crim, els Mossos ho han considerat una mort violenta no accidental i han obert una investigació per homicidi, que la lidera la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Tarragona. A hores d'ara, tot apunta a un conflicte personal entre dues persones que es coneixien. De fet, fonts coneixedores de la investigació apunten que ja hi ha una persona identificada com a presumpte autor del crim, un home conegut de la víctima, que els Mossos estan intentant trobar. L’autoritat judicial ha decretat el secret de les actuacions

stats