Successos
Societat Successos 24/05/2022

Una cinquantena de detinguts en un macrodispositiu antidroga de marihuana

Els Mossos i la policia duanera han fet 37 escorcolls en municipis de Girona i Tarragona

ARA
1 min
Un dels vehicles de Mossos que participa en l'operatiu

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra i la policia duanera de l'Agència Tributària estatal han desplegat aquest matí un macrodispositiu contra el narcotràfic de marihuana a Catalunya. Els agents han detingut una cinquantena de persones per la seva presumpta implicació en una organització criminal dedicada al cultiu i al tràfic d'aquesta droga. S'han fet 37 escorcolls en diferents municipis, sobretot de les comarques de Girona i Tarragona, com ara Lloret de Mar i la Bisbal del Penedès.

El dispositiu, que ha començat a primera hora del matí i ha acabat al voltant del migdia, ha comptat amb la participació d'uns 700 efectius. S'han mobilitzat agents dels Mossos de les unitats d'antiavalots (Brimo i ARRO), de la canina i de seguretat ciutadana.

A Lloret, els agents han escorcollat dues cases de la urbanització Condado de Jaruco, una tercera a Serra Brava i una quarta a Roca Grossa. De l’interior dels immobles s’han emportat diverses bosses. A la Bisbal, han entrat en una nau industrial, on han detingut dues persones. També han participat en l'operatiu treballadors d'una empresa elèctrica per la llum punxada en algunes plantacions de marihuana.

stats