Societat 14/07/2017

El parc temàtic Open Camp de Barcelona, a punt de tancar

L'empresa gestora demana la implicació de l'Ajuntament de Barcelona per reimpulsar el complex esportiu i temàtic de l'Anella Olímpica

M.v.
1 min
Com serà l'Open Camp

BarcelonaL'Open Camp, el parc temàtic situat a l'Anella Olímpica de Montjuïc, dona un últimàtum a l'Ajuntament de Barcelona: "O el consistori dona suport a la continuïtat del projecte, o nosaltres, a finals d'aquest mes, haurem de tancar", ha assegurat el director general de l'empresa promotora, Paco Medina.

El parc temàtic va obrir les portes el 18 de juny del 2016 com el primer parc d'atraccions del món dedicat només als esports. El parc aprofita les intal·lacions de l'Anella Olímpica, que fins llavors, en no ser explotades generaven un dèficit de 2,5 milions d'euros anuals al consistori barceloní.

Tot i això, el projecte encara no surt rendible i l'empresa no aguantarà més temps: "Recuperar la inversió, donar-nos a conèixer i aconseguir ser rendibles necessita temps. Nosaltres ja no podem invertir-hi més recursos", ha destacat el director general.

Així, continua Medina, si a finals de mes l'Ajuntament no es compromet amb el projecte, tancaran les portes del parc. "Es perdrà la inversió, els llocs de treball i la idea per tenir l'Anella Olímpica oberta".

Implicació a l'Ajuntament

L'empresa, per tant, demana al consistori que consideri la iniciativa d'interès general i que prengui el lideratge d'un grup de treball per impulsar l'espai d'oci i esports.

A hores d'ara, hi ha 75 llocs de treball directes i 30 d'indirectes en el projecte.

stats