SOCIETAT
Societat 17/02/2013

Troben mort el conductor d'un vehicle que es va precipitar fa dies per un precipici de 15 metres a la Jonquera

L'autòpsia determinarà quin dia es va produir l'accident i en quines circumstàncies

Acn
1 min

BarcelonaEl conductor d'un turisme francès va morir a la Jonquera després de precipitar-se fa dies per un precipici de 15 metres, tot i que el seu cos i el vehicle no han estat localitzats fins aquest diumenge a la tarda. Segons els Mossos d'Esquadra, el sinistre no és recent i caldrà esperar els resultats de l'autòpsia per determinar quan es va produir l'accident, que va tenir lloc al costat d'una riera a la N-II, concretament al quilòmetre 778.

Els Mossos han rebut l'avís de la localització del vehicle per part de la Policia Local poc després d'un quart de quatre de la tarda. La víctima és un home de 51 anys, Marc Marcel Leonce, de nacionalitat francesa. Per causes que encara s'estan investigant, el turisme, amb matrícula francesa, va topar contra la tanca de seguretat de la carretera i posteriorment es va precipitar pel precipici.

Finalment, ha estat aquesta tarda quan s'ha localitzat el vehicle sinistrat i hi han actuat els cossos d'emergències. Per aquest motiu, s'ha hagut de tallar un carril de la N-II, a la Jonquera, i s'ha donat pas alternatiu durant una hora, segons el Servei Català de Trànsit.

En aquesta actuació hi han intervingut sis patrulles de Mossos d'Esquadra, quatre vehicles de Bombers de la Generalitat per excarcerar el mort del vehicle sinistrat, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

stats