Societat 05/11/2014

Troben 23 quilos d'haixix en un vehicle militar que anava de maniobres

La droga s'ocultava a l'interior d'una roda de recanvi d'un totterreny que va sortir de Melilla per anar a Almeria

Efe
1 min

MelillaLa Guàrdia Civil ha localitzat al voltant de 23 quilograms d'haixix ocults en un vehicle militar que anava des de Melilla cap a Almeria per participar en unes maniobres. La droga va ser detectada aquest dimarts a la roda de recanvi d'un vehicle Aníbal, en el qual els agents del Servei Fiscal de la Guàrdia Civil van sospitar que hi havia droga amagada, segons informa la Comandància General de Melilla.

A l'interior de la roda de recanvi del vehicle es van localitzar diversos paquets amb un pes total de 23 quilograms. Prèviament a la inspecció per part dels agents de la Guàrdia Civil, el vehicle en qüestió va ser revisat, d'acord amb un protocol "intern" d'inspecció i revista de tot comboi que parteix des de Melilla cap a la Península per prendre part en unes maniobres.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per intentar aclarir de quina manera va arribar la droga al vehicle. Des de la Comandància General de Melilla es ressalta l'actitud de "tolerància zero" amb les drogues i es destaca la col·laboració d'aquesta institució i de tot l'exèrcit de terra amb les forces i cossos de seguretat de l'Estat per evitar aquest tipus d'"incidents".

El febrer d'aquest any, es van localitzar dues partides de 70 i 50 quilograms ocultes en vehicles militars d'unitats de Melilla, uns fets pels quals es va detenir un cap de la legió.

stats