En breu
Societat 05/01/2013

TV3 i TVE cobreixen de manera conjunta la Cavalcada de Reis

Judit Monclús
1 min
TV3 i TVE cobreixen de manera conjunta la Cavalcada de Reis

BARCELONATV3

Aquest any Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola sumaran esforços per cobrir de manera conjunta la Cavalcada de Reis a la capital catalana. Tot i això, cada cadena personalitzarà el seu senyal.

La cobertura que TV3 farà de l'arribada dels Reis a Barcelona començarà a les 19.30 h i ho farà des del Moll de la Fusta, on seran rebuts per les autoritats de la ciutat. Com cada any la retransmissió comptarà amb la participació de diferents personatges del Club Super3. Els presentadors d'aquest esdeveniment seran enguany Jordi Gil i Montserrat Ferrer, conductors de l'informatiu infantil Info K . Ho faran des de l'escenari que la cadena ha preparat per a l'ocasió. Un bus turístic adaptat expressament transportarà els personatges del Club Super3 i anirà al capdavant de la Cavalcada.

Televisió Espanyola

Els periodistes Laura Rius i Àngel Pons seran els encarregats d'explicar tot el que passi la nit del 5 de gener des del moment que els Reis arribin a Barcelona. Per la seva banda, Jordi Rius s'encarregarà de seguir la Cavalcada a peu de carrer i copsarà les opinions dels més petits de la casa.

L'escenari que Televisió Espanyola tindrà instal·lat a la plaça Catalunya comptarà amb la visita de l'alcalde Xavier Trias i amb les actuacions musicals de Manu Guix i dels grups Margaret i La Porta dels Somnis. Entre altres sorpreses, l'emissió comptarà amb personatges dels Lunnis i dels Clanners.

stats