URBANISME
Societat 31/05/2019

Barcelona tanca la zona de jocs del nou parc de les Glòries "per les pluges"

El consistori assegura que treballa per reobrir les instal·lacions en els pròxims dies

Ara
1 min
Un grup de nens s'apropen a la zona de jocs del parc de la Canòpia, a la plaça de les Glòries, tancada per motius de seguretat.

Només tres setmanes després de la inauguració del nou parc de les Glòries, la zona infantil de la Canòpia està tancada al públic per problemes de seguretat. Els veïns ja pronosticaven que l'espai lúdic no aguantaria gaire l'enrenou dels centenars d'infants que hi juguen diàriament. Amb tot, la tinenta d'alcalde en funcions, Janet Sanz, ha explicat aquest divendres que els problemes es deuen a l'afectació d'alguns materials fets servir per a la construcció per culpa de les pluges de la setmana passada.

"Com en qualsevol obra, a l'inici s'ha d'anar de tenir molta cura amb el manteniment", ha indicat Sanz, que ha assegurat que l'Ajuntament de Barcelona treballa amb celeritat per reobrir les instal·lacions en els pròxims dies. L'encara regidora d'Urbanisme ha remarcat, a més, que la zona de jocs ha sigut "un èxit" des de l'obertura i que el consistori celebra que la ciutadania pugui gaudir d'un espai d'oci llargament reivindicat.

stats