Eurolliga Femenina
Esports Bàsquet 17/05/2011

FIBA Europa obligarà els equips femenins a portar roba ajustada

FIBA Europa obligarà els clubs que participin en l'Eurolliga femenina a utilitzar indumentària ajustada i pantalons 10 centímetres per sobre dels genolls

àlex Gozalbo
1 min
Seimone Augustus.

BarcelonaA partir d'aquesta propera temporada FIBA Europa obligarà els clubs que participin en l'Eurolliga femenina a utilitzar roba ajustada i implantarà una norma segons la qual els pantalons hauran d'anar 10 centímetres per sobre dels genolls.

Els clubs participants estan decidint si utilitzar indumentària ajustada o passar-se al body, una opció que ja ha estat utilitzada per equips com Bourges o seleccions com l'australiana i que és molt popular en el voleibol femení.

FIBA Europa porta anys tractant d'imposar aquesta norma i, de fet, ja l'ha posat en pràctica en els darrers All-Stars de l'Eurolliga femenina, però fins ara no havia traslladat l'obligació als clubs, la majoria dels quals han mostrat la seva indignació.

La iniciativa ha provocat que els aficionats es comencin a mobilitzar. Hi ha una pàgina web que ha començat a demanar signatures per tractar d'aturar la nova normativa.

stats