Mèdia 11/06/2012

Apple renova de cap a peus el MacBook Pro

La companyia californiana assegura a la seva conferència anual de dissenyadors de software que és el "Mac més avançat que hem creat mai"

Reuters
1 min
El nou MacBook Pro, presentat a San Francisco per Apple / REUTERS

San FranciscoApple ha presentat aquest dilluns el nou MacBook Pro de 15 polzades amb una pantalla de retina, emmagatzematge flaix i processadors de quatre nuclis en un disseny molt més lleuger que els anteriors. El MacBook Pro, amb un gruix de tot just 18 mm i un pes de només 2 quilos, defineix el nou estàndard de rendiment i portabilitat per als usuaris professionals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"El MacBook Pro amb pantalla de retina amplia els límits del rendiment i la portabilitat com cap altre portàtil", ha assegurat Tim Cook, director executiu d'Apple. "És el Mac més avançat que hem creat mai", confirma.

La pantalla del nou MacBook Pro és la pantalla de portàtil amb major resolució del món, amb més de 5 milions de píxels, 3 milions més que una televisió HD. Amb 220 píxels per polzada, la densitat de píxels de la pantalla és tan elevada que l'ull humà no pot distingir els diferents píxels des d'una distància normal, de manera que els textos i els gràfics són molt més nítids. La pantalla empra tecnologia IPS per aconseguir un gran angle de visió de 178 graus, i té una reflexió un 75% menor i un contrast un 29% superior que la generació anterior.

El nou MacBook Pro, amb disseny d'alumini, enginyeria d'alta precisió i arquitectura d'emmagatzematge flaix, és el MacBook Pro més lleuger i gairebé tan fi com el MacBook Air. A més, està equipat amb els més recents processadors Core i7 d'Intel i amb quatre nuclis a velocitats de fins a 2,7 GHz.

stats