Mitjans locals
Mèdia 16/09/2012

Neix Banyoles Televisió, un nou canal de proximitat al Pla de l'Estany

El mitjà oferirà continguts informatius i programes d'entreteniment per a tots els públics. L'oferta es completa amb l'estrena d'un portal web

Acn
1 min
El logotip del nou canal Banyoles Televisió

BanyolesAquest dilluns començarà a emetre la nova televisióde la comarca del Pla de l'Estany, Banyoles Televisió. Es tracta d'un nou canal d'informació, divulgació i entreteniment que es podrà veure tant a la Televisió Digital Terrestre (TDT) com a Internet. Aquest nou mitjà substitueix el Canal Català Girona Pla i té cobertura a les comarques del Pla de l'Estany, el Gironès, l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva interior. El mitjà compta amb una plantilla diversa, amb experiència, i té l'objectiu de crear una televisió propera, dinàmica i més present a les xarxes socials. A més, Banyoles Televisió comptarà amb un portal web que recollirà l'actualitat reflectida al canal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest portal permetrà accedir als continguts emesos a la carta i participar o contactar amb la redacció de la televisió des de l'ordinador o des dels dispositius mòbils. Segons el nou mitjà de comunicació, Banyoles Televisió neix per posar en valor la informació local i vol consolidar-se com una aposta atractiva per a tots els públics.

La graella del nou mitjà inclou informatius, continguts d'interès general, programació musical i també programes d'entreteniment.

stats