Wikileaks
Internacional 07/12/2010

Julian Assange podria declarar avui davant un tribunal britànic, després de negociar el seu lliurament

El periple de la detenció de Julian Assange, fundador de Wikileaks, és a punt d'acabar. Els seus advocats van anunciar ahir a la BBC que estan negociant el seu lliurament i el diari The Guardian assegura que avui mateix prestarà declaració

Agències
1 min
Imatge del fundador de Wikileaks, Julian Assange.

BarcelonaJulian Assange, fundador de Wikileaks prestarà declaració avui mateix davant d'un tribunal britànic, informa el diari The Guardian. Aquesta nit, els seus advocats han explicat a la BBC que estaven negociant les condicions del seu lliurament a la policia. Assange ha estat processat per un tribunal suec per abusos sexuals, sentència que ha motivat una ordre de detenció internacional emesa per la Interpol.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Mentre, el setge legal contra la web de les revelacions secretes continua. El fiscal general dels Estats Units, Eric Holder, va dir que "havia autoritzat una sèrie de mesures per combatre l'organizació. El portal segueix patint atacs informàtics i ahir un banc suïs li va cancel·lar un compte on es recollien aportacions d'arreu del món per les despeses de la defensa.

stats