Política 22/05/2015

Albert Rivera diu que pactaria amb el PP a Balears per "canviar la llei electoral i contra la corrupció"

El líder de Ciutadans demanat el vot a Palma apel·lant a la "neteja" de les institucions

Efe
1 min
Albert Rivera, aquest divendres fent-se un selfie a Palma. /EFE

PalmaEl president de Ciutadans (C 's), Albert Rivera, ha demanat aquest divendres el vot a Palma apel·lant al fet que "Balears és un lloc on la corrupció s'ha apoderat de les institucions i cal expulsar-la i netejar les institucions", per la qual cosa considera necessari un "canvi sensat", que diu representar. També ha admès que pactaria amb el PP a Balears "per canviar la llei electoral i contra la corrupció". "Però d'un pacte per tapar la corrupció i que no canviï res, ni parlar-ne perquè venim a canviar les coses", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El bipartidisme ha de canviar i els nacionalismes tampoc són la solució", ha dit Rivera en el tancament de campanya de Ciutadans a Palma, que ha recorregut el centre de la ciutat amb el candidat al Govern, Xavier Pericay, i l'aspirant a alcalde, Josep Lluís Bauzá, tot fent-se desenes de fotografies i 'selfies' amb simpatitzants.

Rivera diu que vol "elevar el llistó de regeneració democràtica" i "signar un pacte contra la corrupció a tot Espanya", del qual Balears en formarà part.

"Si volen un canvi de veritat en les formes, la lluita contra la corrupció, l'ètica de la política, quadrar els comptes dels ciutadans i prioritzar les despeses sense infraestructures innecessàries o grans obres com hem vist aquí, cal comptar bé els diners i gastar en el que és prioritari que per a nosaltres és l'educació, la sanitat, les polítiques que impulsin l'economia i als emprenedors ", ha defensat.

Ha recordat que Ciutadans concorre a les eleccions del 24 de maig per "ser decisiu" i no per obtenir "carreguets", i ha subratllat que el partit no governarà si no obté una majoria i es mantindrà a l'oposició.

stats