NOU FULL DE RUTA
Política 08/01/2015

Marta Rovira reclama a Mas que convoqui eleccions "sense exigències ni condicions"

La dirigent d'ERC afirma que els independents haurien de poder anar a les llistes que vulguin i afirma que "l'important és votar ja la independència"

Ara
1 min
Marta Rovira: “Als indecisos els hem d’oferir un projecte que sigui engrescador”

BarcelonaLa secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha insistit aquest dijous en la necessitat de convocar eleccions per mantenir viu el procés sobiranista. "Per fer la independència, calen eleccions. Sense exigències ni condicions", ha reclamat en una piulada des del seu compte de Twitter, poc després de l'entrevista de l'ARA al coordinador general de CDC, Josep Rull, que ha criticat els republicans acusant-los d'immobilisme davant les propostes d'Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant aquestes declaracions, Rovira ha insistit en una segona piulada en què "els possibles independents vagin a la llista que vulguin", obrint-se així a la possibilitat que l'ANC i Òmnium donin suport a la llista cívica de Mas, una fórmula verbalitzada pel president de l'AMI, Josep Maria Vila d'Abadal, en una reunió el 27 de desembre. "No hi posem cap condició. L'important és votar ja la independència", ha reblat la dirigent republicana, una idea similar a l'expressada per Oriol Junqueras dimecres, que també va reclamar que se celebrin comicis sense que ningú hi posi condicions.

stats