Política 22/05/2015

Sánchez crida els votants d'esquerres a "no dividir-se" sinó a "unir-se" al voltant del PSOE

El secretari general socialista intenta tapar les fugues cap a Podem i Ciutadans en el míting final de campanya

Efe
1 min
Ángel Gabilondo, Pedro Sánchez i Antonio Miguel Carmona JUANJO MARTÍN / EFE

MadridEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha demanat aquest divendres a l'electorat d'esquerra, especialment als joves i als que han deixat de votar el seu partit, que "no és hora de dividir-se, ni diluir-se", sinó d'"unir-se" al voltant del projecte de canvi que representen els socialistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez ha transmès aquest missatge, destinat clarament a contrarestar l'auge de Podem i Ciutadans, en el míting de tancament de campanya a Madrid juntament amb els candidats a la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, i a l'alcaldia de la capital, Antonio Miguel Carmona.

"Vull dirigir-me als joves que votareu per primera vegada, als que ens vau votar en un passat i us sentiu llunyans del PSOE, i als ciutadans que no us resigneu i voleu canviar les coses. No és hora de dividir-nos i diluir-nos, sinó d'unir-nos al voltant del partit del canvi que és el PSOE", ha sol·licitat.

Sánchez ha fet gala que el PSOE és un partit "renovat, compromès, net, dret" i entestat a defensar els treballadors i els serveis públics.

Aquest diumenge, segons el secretari general, els socialistes guanyaran el PP en les eleccions municipals i autonòmiques, perquè "es regeneri a l'oposició", i ho tornaran a fer al novembre per arribar a la Moncloa.

stats