Política 08/09/2013

Santi Vila crida a la calma: "Hem d'eradicar plantejaments adolescents per aconseguir la independència"

El conseller de Territori i Sostenibilitat fa una crida al diàleg i a la serenitat a tres de per la Diada

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha entrat aquest diumenge en el debat sobre calendaris i fulls de ruta del procés sobiranista de Catalunya i ha fet una crida a la calma i la serenitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hem d'erradicar els plantejaments adolescents per aconseguir la independència", ha sostingut Vila en una entrevista al canal 3/24, on ha demanat que aquest procés no vol urgències.

"Crec que tenim pressa en sortir de la recessió, en combatre l'atur, en generar expectatives positives en la gent, en això sí que hi ha urgència", ha afegit Vila.

Les seves declaracions arriben l'endemà que el president de la Generalitat, Artur Mas, tracés el calendari del procés: una consulta pactada o tolerada per l'Estat el 2014 o bé unes eleccions plebiscitàries no més tard del 2016.

El missatge a la calma de Vila ha semblat ser també una resposta a la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, que va dir aquest dissabte que Catalunya no pot aguantar fins al 2016 i que la mateixa sortida de la crisi requereix disposar el més aviat millor d'eines i estructures d'Estat que permetin dur-la a terme.

stats