Política 27/06/2017

Tardà veu el PSOE "esquizofrènic" per plantejar-se castigar els alcaldes que donin suport a l'1-O

Campuzano demana que Villarejo comparegui a la comissió d'investigació de l'operació Catalunya

Dani Sánchez Ugart
1 min
En quina teulada és la pilota?

MadridEl portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha afirmat aquest dimarts que l'1-O pot ser "la prova del cotó fluix" perquè el PSOE demostri si "realment han canviat i són diferents", arran de l'arribada del nou secretari general del partit, Pedro Sánchez. Si el canvi és real, segons Tardà, els socialistes no haurien de posar impediments ni sancions als alcaldes del PSC que es plantegin donar suport a l'1-O, com va dir el portaveu de l'executiva socialista, Óscar Puente.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ell, el nou ordre socialista hauria de "renegar" de les paraules de Puente, que ha considerat "absurdes". "Se'ls veu una mica esquizofrènics, però això es cura amb la realitat. Canviar de jaqueta no és fàcil", ha afegit el republicà, en declaracions als mitjans abans d'entrar a la junta de portaveus del Congrés dels Diputats.

Campuzano demana que comparegui Villarejo

El portaveu del PDECat, Carles Campuzano, per la seva banda, ha afirmat abans de la reunió que les múltiples entrevistes als mitjans de l'excomissari José Manuel Villarejo als mitjans de comunicació en els últims dies demostren que cal que el policia jubilat declari davant la comissió d'investigació de l'operació Catalunya, tal com han demanat els demòcrates.

stats